Autófelvásárlás


Amennyiben el szeretné adni autóját, kérjük, töltse ki az alábbi adatokat. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.


Kapcsolatfelvétel célja:   Gépjármű értékesítés


Az Ön neve:*  
Az Ön telefonszáma:*  
Az Ön e-mail címe:*  

Beszámítandó gépkocsi:
Típus, modell:*  
Motor:*  
Gyártási év:*  
Futott km:*  


Egyéb megjegyzés:  

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Személyes adataim megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Di-Fer Kft. részemre a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban tájékoztatást, információt, reklámanyagot küldjön, illetve azokat statisztikai kiértékeléshez felhasználja.*

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat a Di-Fer Kft. bizalmasan, az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli, és azokat elsősorban az Ön által igénybe venni kívánt szolgáltatások teljesítésére, valamint termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk eljuttatására használja fel. Ezeket az információkat másnak nem adja ki, az Ön adatait áruba nem bocsátja. Az adatszolgáltatás alapján Ön postai úton, telefonon, illetve e-mailen kaphat megkeresést. Abban az esetben, ha nem kívánja, hogy a továbbiakban megkeressük Önt, kérheti a további küldemények tiltását az alább címen: Di-Fer Kft. 2031 Érd, Pf.:64., vagy ide kattinva. További kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk a di-fer@di-fer.hu e-mail címen.

 

Elérhetőségeink


Cím

  2030 Érd, Göncölszekér utca 1.

Nyitva tartás

  Hétfő-péntek:8.00-17.00
  Szombat:9.00-13.00


Használtautó értékesítés

  Demblovszky Tamás
  +36 (70) 4500-368
  tamas.demblovszky@di-fer.hu

  Tóth László
  +36 (70) 4500-376
  laszlo.toth@di-fer.hu